QUI SOM

La base de la nostra estructura són els 20 anys d’experiència que portem en el sector, fet que ens ha permès desenvolupar tècniques i habilitats úniques que fan possible un treball eficient i personalitzat.

El nostre personal està altament capacitat i especialitzat, alhora que s’esforça per mantenir-se al dia de les últimes tendències i estàndards en la restauració i conservació d’edificacions.

 • Professionals qualificats i dedicats a la rehabilitació de façanes.

 • Compromís amb la qualitat, durabilitat i flexibilitat en cada projecte.

 • Anys d’experiència en el sector, desenvolupant tècniques i habilitats úniques per a un treball eficient i personalitzat.

 • Solucions efectives i personalitzades per restaurar l’aparença i operativitat de les façanes.

 • Capacitat per realitzar treballs en altura, garantint en tot moment la seguretat dels treballadors i dels vianants que es troben a les rodalies.

EXPERIÈNCIA

Oferim un servei integral i personalitzat que inclou una avaluació exhaustiva de cada projecte, identificant les àrees que requereixen major atenció i determinant el tipus de tractament més adequat.

QUALITAT

En cadascun dels nostres projectes demostrem compromís amb la qualitat, durabilitat i flexibilitat, seleccionant sempre els materials de la més alta qualitat per assegurar uns acabats duradors, resistents a la intempèrie i adaptats a l’estil de la façana a rehabilitar.

SERVEI INTEGRAL

Com a equip de professionals dedicats a la rehabilitació de façanes d’edificis, portem anys d’experiència en el sector, fet que ens ha permès desenvolupar tècniques i habilitats úniques per garantir un treball eficient i personalitzat.

PERQUÈ TRIAR-NOS

Anys d’experiència en el sector

Projectes completats i clients satisfets

Professionals en plantilla

QUE FEM

Ens especialitzem en la rehabilitació de façanes i conservació d’edificacions d’habitatges, hotels i càmpings, brindant un servei integral i personalitzat. Realitzem una avaluació exhaustiva de cada projecte, identificant les àrees que requereixen major atenció i determinant el tipus de tractament més adequat.

Realitzem treballs en altura, utilitzant tècniques i equips especialitzats per arribar a zones en edificis de difícil accés, com bastides tradicionals i elèctriques, i grues articulades. Garantim en tot moment la seguretat dels nostres treballadors, amb cinturons de seguretat i casc, així com la dels vianants que es troben a les rodalies. Aquests treballs inclouen la neteja de façanes, la reparació d’estructures, la pintura, la instal·lació de materials de revestiment i altres treballs especialitzats en alçada.

PREGUNTES FREQÜENTS

 • Com es garanteixen que els materials utilitzats siguin d'alta qualitat i duradors?

  L’empresa es centra en seleccionar els materials de la més alta qualitat per assegurar acabats duradors i resistents a la intempèrie. A més, realitzen un estudi previ detallat de la façana per avaluar els riscos i desafiaments.

 • Quina és l'experiència del personal de l'empresa?

  El personal està altament capacitatiu i especialitzat en la rehabilitació i conservació d’edificis, i esforçant-se per mantenir-se al dia de les últimes tendències i estàndards en la restauració i conservació d’edificacions.

 • Com es garanteixen de complir amb els terminis d'execució de l'obra?

  L’empresa es compromet a complir amb els terminis estipulats i mantenir als seus clients informats durant la totalitat de l’execució de l’obra. També treballen de manera pròxima amb els seus clients per atendre les seves necessitats i expectatives, proporcionant-los solucions a mida que s’adaptin al pressupost que disposen.

 • Com es garanteixen de la seguretat dels treballadors i els transeünts?

  L’empresa realitza treballs en altura utilitzant tècniques i equips especialitzats per arribar a zones en edificis de difícil accés, garantint en tot moment la seguretat dels seus treballadors i dels transeünts que es troben en les proximitats.

Esti-pi © 2023 Tots els drets reservats. | Disseny Web: Hitech Informàtica