DEMANA PRESSUPOST

No ho dubtis més i sol·licita ara el teu pressupost personalitzat sense cap compromís.

CONTACTAR

Servei de rehabilitació de façanes

Esti-pi ofereix un servei complet de rehabilitació de façanes, garantint que l’exterior de la propietat sigui reparada i restaurada adequadament.

 

La nostra actuació s’inicia amb un estudi previ de l’estat de la façana per identificar qualsevol dany i determinar la millor manera de reparar-lo. A continuació, es duen a terme les reparacions necessàries per restaurar la integritat estructural de la façana. Això pot incloure la substitució de pedres o maons danificats, la reparació d’esquerdes i fissures o la neteja de la superfície per eliminar la brutícia i les restes.

Després que les reparacions s’hagin completat, s’aplica un revestiment protector a la façana per protegir-la dels elements i reduir la possibilitat de futurs danys. Aquest revestiment també pot millorar l’aspecte general de la façana, donant-li un aspecte més net i renovat.

 

Finalment, el nostre equip d’experts en rehabilitació de façanes treballarà amb vosaltres per assegurar-se que esteu satisfets amb el resultat final. Estem compromesos a proporcionar als nostres clients un servei excepcional i fer que el procés de rehabilitació de façanes sigui el menys intrusiu possible.

 

Esti-pi © 2023 Tots els drets reservats. | Disseny Web: Hitech Informàtica